![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jeszcze raz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mógłby mi ktoś pomóc w wykonaniu przeróbce shoutboxa chciałbym aby nie było regulowanego tego paska daje ss przed i efekt końcowy Teraz wygląda obecnie : klik Po: klik P.s Jeśli oglądasz ten temat odpowiedz - masz dobry dzień pzdrr (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a dodanie tła do (usuń, edytuj ) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
Tu jest kod dodam że chce aby to tło było na całą szerokość sb Kod echo "[<a href='".$link.$sep."s_action=edit&shout_id=".$data['shout_id']."#edit_shout"."' class='side'>".$locale['SB_edit']."</a>]\n"; echo "[<a href='".$link.$sep."s_action=delete&shout_id=".$data['shout_id']."' class='side'>".$locale['SB_delete']."</a>]<br />\n"; I jeszcze gdzie mogę ustawić wysokość SB tak aby miał on przykładowo 500 px Jak pomoże mi ktoś rozwiązać 2 powyższe problemy to rozdam nagrody (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Diego12 3.12.2011, 15:06:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 14:03 |