![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
posiadam dziwny problem (choć śmiem wątpić, że jednak go nie posiadam... ani słowa na ten temat w google) wysyłam polecenie
no i szlak by to trafił - zawsze wykonuje się 2 razy. dam 2 zapytania pod rząd - wykona się jedno, wykona się drugie - a potem lecą duplikaty... jakieś pomysły? aha... pewno spytacie o kod. postanowiłem przekopiować z manuala:
otrzymuję 4 nowe wpisy, one => 1 (id 1), two => 2 (id 2), one => 1 (id 3), two => 2 (id 4) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Oj wiem że przyjmuje, tyle że parametry które podał 7 i 8 linijce, nie są wcześniej zdefiniowane, normalnie dostałby notica. Nie, nie dostałby, ponieważ tam użyta jest referencja, nie wartość zmiennej. Kod jest w pełni poprawny - odpal sobie z raportowaniem błędów ustawionym na -1 jeśli nie wierzysz.Cytat a jest możliwe że najpierw zostanie otwarty plik index.php i częściowo wykonany, a dopiero potem htaccess wykonany? Musiałby istnieć jakiś bardzo poważny błąd w Apache'u - ale taki raczej nie istnieje.
Ten post edytował Crozin 30.11.2011, 23:04:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 19:54 |