![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio w ofercie Helion znalazłem książkę o Zend Framework autorstwa Włodzimierza Gajdy. Jako, że jest to nowość nie ma jeszcze żadnych opinii i dlatego chciałbym zapytać Was czy mieliście okazję już się z nią zapoznać i możecie wystawić jej opinię?
link: Zend Framweork - Włodzimierz Gajda Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamówione (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Obniżka pokryje koszt przesyłki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 6 Dołączył: 9.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamówione (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Obniżka pokryje koszt przesyłki. Helion pocztą polską wysyła za darmo, zamówiłem u nich masę książek i zawsze docierały (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Helion pocztą polską wysyła za darmo, zamówiłem u nich masę książek i zawsze docierały (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chodzi o czas. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 6 Dołączył: 9.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o czas. Jeśli chodzi o czas i nie jest to prezent, to Zend oferuje wspaniały quickstart i reference guide (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Jeśli chodzi o czas i nie jest to prezent, to Zend oferuje wspaniały quickstart i reference guide (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Książka Gajdy operuje na żywych przykładach. Quickstart na stronie Zenda to jedyny przykład, reszta to "wędrówka" po kolejnych modułach/funckjach (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dla mnie osobiście połączenie dobrej książki "wprowadzającej" w temat z takim Reference, jak jest na stronie Zenda to najefektywniejsza metoda nauki. Ale wciąż podkreślam - dla mnie. Co nie oznacza, że do wszystkich nowości zaraz lecę kupowac książkę, nie nie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Są rzeczy do opanowania bez takich kombinacji i manual na stronie z dokumentacją sprawdza się znakomicie (choćby tutoriale do Symfony). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 10:34 |