![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2011 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ta praca mnie męczy, ale wydaje się być dla mnie jedyną opcją teraz, nauczyłem się już tych kompletych podstaw, ale nie będe przesadzał że znam podstawy. Do tej pory zarabiałem na innych działach webmasterki, teraz chcę wejść w programowanie, bo nic innego już się nie opłaca a i programowanie niedługo prawdopodobnie straci swój sens bo będzie albo zbyt ciężkie albo zbyt nieopłacalne.
Programować czy iść na budowę? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No wybacz, przylazłeś, jęczysz, jak to ci się nie podoba, jak to cię męczy, i chcesz żeby się nad Tobą litowali i mówili: no już, dobrze, dobrze, będzie dobrze, wszystkiego się nauczysz, za 50 lat ta niechęc minie, już nie będziesz się męczył, będziesz miał kobiety wino i śpiew....
A jeszcze post wcześniej dziękowałeś mi za słowa krytyki Cytat i dobrze że znalazła się też jakaś krytyczna uwaga To jedną krytyczną uwagę jesteś w stanie zniesć i dobrze ze jest, ale już druga to nagle osoba krytykujące staje się zlem wcielonym? Weź dorośnij i zajmuj się tym co ci sprawia przyjemność a nie po forum latasz i czekaż tylko na miłe i pocieszające teksty, że wszystko będzie dobrze. Nie, nie będzie. Life is brutal and full of zasadzkas. Albo weźmiesz się do roboty i coś osiągniesz albo będziesz chodził i jęczał po forach
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 16:33 |