![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2011 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ta praca mnie męczy, ale wydaje się być dla mnie jedyną opcją teraz, nauczyłem się już tych kompletych podstaw, ale nie będe przesadzał że znam podstawy. Do tej pory zarabiałem na innych działach webmasterki, teraz chcę wejść w programowanie, bo nic innego już się nie opłaca a i programowanie niedługo prawdopodobnie straci swój sens bo będzie albo zbyt ciężkie albo zbyt nieopłacalne.
Programować czy iść na budowę? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2011 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie mam głowy do kodu, to mnie męczy i dobrze że znalazła się też jakaś krytyczna uwaga, ale niedawno poczułem wielką chęć nauczenia się tego wszystkiego z grubsza by dojść samemu do swojej wymarzonej niszy, w takim szerokim wachlarzu, napewno znajdę swój kącik? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Może spróbować pracy jako Project Manager (BETA)? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (bez znajomości programowania, ale ze znajomością z grubsza wielu dziedzin) Było by to jakieś wyjście? Nie wiem na czym właściwie polegają zadania PM, ktoś to zaproponował, może więc warto? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 00:46 |