![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2011 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ta praca mnie męczy, ale wydaje się być dla mnie jedyną opcją teraz, nauczyłem się już tych kompletych podstaw, ale nie będe przesadzał że znam podstawy. Do tej pory zarabiałem na innych działach webmasterki, teraz chcę wejść w programowanie, bo nic innego już się nie opłaca a i programowanie niedługo prawdopodobnie straci swój sens bo będzie albo zbyt ciężkie albo zbyt nieopłacalne.
Programować czy iść na budowę? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
To ja może trochę inaczej w myśl zasady:
"Nie każdy musi zostać programistą" Jeśli wychodzisz z takim pytaniem, że chcesz kimś być ale chyba nie dasz sobie rady i walisz z tego powodu żale, znaczy że nie chcesz tym kimś być. Proste. Szukaj więc czegoś innego co ci się podoba Cytat Ta praca mnie męczy Znaczy, że nie jest dla Ciebie, jeśli już na początku cię męczy.2:0 na korzyść zmienienia pracy/zawodu. Po grzyba gdzieś się pchać na siłe. Gdy ja zaczynałem programować to mnie to cieszyło i dawało satysfakcję i naturalną sprawą było dla mnie, że chcę pracować jako programista. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:33 |