![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam chcialem pokazac moj projekt nad ktorym pracuje od dluzszego czasu i mysle ze moze on wkoncu wyjsc na swiatlo dzienne.
Chodzi o zbior klas ktore pomagaja nam tworzyc formularze,tworzyc formularze do edycji i wstawiana nowych danych i do generowania prostego Panelu Administracyjnego. Projekt jest w fazie beta jako ze testuje go tylko ja i nie mam zbyt duzo czasu, jednak jak najbardziej sie staralem zeby nie bylo bledow i zeby wszystko bylo sprawne. Tutaj jest repo: http://code.google.com/p/form-builider/ Tutaj mamy przykladowe wykorzystanie projektu online: http://marcio.ekmll.com/formbuilider/index.php Sa 2 konta do testowania: Login: ebreo rola: user Login: vodka rola: admin Dla obydwoch mamy haslo: qwerty Jak juz wspomnialem wczesniej projekt do tej pory byl wykorzystywany tylko w czasie testow poki co w zycie go nie wprowadzalm bo nie mam tez gdzie, niejmniej dziala on na prostych tabelach bo na bardziej skomplikowanych nie probowalem. Bylbym wdziedzczny za wszelkie uwagi na temat kodu i jego dzialania. btw: prosze nie zwracac uwagi na wyglad, moze sie znajdzie ktos kto bylby chetny na ostylowanie projektu ;] btw2: prosze nie zwraca uwagi na blad w builider bo nie wiem jak na code.google to zmienic wiec w kodzie tez tak zostalo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) edit: mozna tworzyc wlasne "rozszerzenia" -widok PA -widok formularzy -widok stronnicowania -wlasne elementy html -walidatory -wlasne akcje dla PA Ten post edytował marcio 26.11.2011, 13:08:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@!*!: Widok to warstwa aplikacji odpowiedzialna m.in. za wyświetlanie wyników działania aplikacji. To czy jest to "czysty" dokument HTML czy masa kodu PHP generująca HTML czy inny PDF jest kompletnie bez znaczenia.
Ten post edytował Crozin 27.11.2011, 13:48:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 09:24 |