![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak sie zastanawiam, bo juz sie pogubilem od tych zmian ostatnio.
ktos sie orientuje po jakim czasie pracy mozna przejsc na emeryture jako programista. mamy normalnie liczony jakis dodatek do warunkow szkodliwych bo jakos nie usmiecha mi sie odkladac te 67lat. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Bo wiem, że jet to utopia - ludzie zbyt często błądzą chcąc wiecznie więcej i więcej To nie jest utopia to S/F albo lepiej fantastyka,gdzie świstaki zawijają sobie w złotko.Całe twoję teorie są niemożliwe do zrealizowania,kto nie zapłaci składki za chodnik ten nie będzie po nim chodził,albo lepiej nie będzie chodnika?? Kto nie zapłaci składki za drogę,nie będzie drogi??Przecież to dygresja i cofnięcie się do epoki kamienia upanego.Nie zapłacisz składki na wojsko , to w razie inwazji ,nie będziemy bronić tego kraju bo nam nie zapłacono?? Nie zapłacisz składki na policję to niech Ciebie mordują??Nie zapłacisz składki na opiekę zdrowotną to umieraj w trądzie. Dla mnie to nie jest Utopia ,dla mnie to horror. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 10:17 |