![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, wiem, że takie tematy już powstawały wielokrotnie. Nie mam problemu z wyborem zawodu tylko nie wiem na jakich politechnikach mógłbym się kształcić w kierunku webdevelopera. Interesuje mnie oczywiście php , javascript. Znalazłem tylko na Politechnice Wrocławskiej na wydziale elektroniki - Inżynieria internetowa (INT):
http://www.weka.pwr.wroc.pl/informatyka,41.dhtml Czy na innych politechnikach nie ma podobnych specjalizacji? Nie znalazłem żadnej tylko dla takich programistów. Nie mam zamiaru iść gdzieś gdzie będą mi kazali pisać zarówno w php jak i w javie, c. Jak było z Wami? Jakie studia skończyliście? Poproszę o niepisanie skrótami i linki do stron jeżeli to możliwe. Nieodpowiedzialne byłoby składanie papierów tylko na jedną uczelnię. Zresztą podobno jest tam 90% facetów ;/ Proszę mnie nie odsyłać do innych tematów bo przejrzałem ich masę ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi (chyba, że dotyczą konkretnie tego co mnie interesuje). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 5 Dołączył: 10.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tego fachu nie nauczą Cię na żadnej uczelni.
Praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka. Samodzielnie się najwięcej i najszybciej nauczysz. Domyślam się, że sam już do tego doszedłeś, ale z drugiej strony rozumiesz fakt, że trzeba mieć papierek. Jeśli jesteś już pewny, co chcesz w życiu robić i co najważniejsze znasz się już trochę na tym, to jedyne co mogę doradzić, to jakiś lajtowy kierunek niezbyt obciążający Twój CPU, abyś miał jak najwięcej czasu (i ochoty) na samokształcenie. Wybierzesz jakiś zapychacz czasu - będziesz musiał poświęcać masę siły i energii na wkuwanie pierdół przez co prawdopodobnie braknie Ci już zapału na zajmowanie się tym, co naprawdę lubisz. Z życia wzięte, niestety. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 01:58 |