![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak sie zastanawiam, bo juz sie pogubilem od tych zmian ostatnio.
ktos sie orientuje po jakim czasie pracy mozna przejsc na emeryture jako programista. mamy normalnie liczony jakis dodatek do warunkow szkodliwych bo jakos nie usmiecha mi sie odkladac te 67lat. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Po drugie - JAK wyobrażasz sobie wojnę w Europie? Nawet, jeśli strefa Euro się rozpadnie? Tak na chłopski rozum - kto z kim i o co? Mam pomysł: Jeśli chodzi o wojny to najczęściej występują przy zbieżności interesów dwóch lub więcej krajów,lub w dobie kryzysu gdzie tworzy się jakaś skrajnie ideologicznie partia.Np.W Grecji kraju dotkniętym przez kryzys najbardziej, przeprowadzane są reformy polegające na drastycznych cięciach finansów sektorze publicznym.Rośnie niezadowolenie społeczne,w wyniku czego rząd zastaje obalony i do władzy dochodzi skrajnie radykalna partia obwiniająca za całe zło najmocniejszą gospodarkę Uni ,którą są Niemcy.Więc partia wciska swą ideologię swoim obywatelom i wznieca nienawiść do tego kraju,przez co mamy już konflikt zbrojny.Byłoby to na wzór Hitleryzmu ,który obrał sobie Żydów,za zło całego świata. Kurcze ,ale mam bujną wyobraźnię. Ten post edytował Niktoś 22.11.2011, 14:22:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 16:23 |