![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak sie zastanawiam, bo juz sie pogubilem od tych zmian ostatnio.
ktos sie orientuje po jakim czasie pracy mozna przejsc na emeryture jako programista. mamy normalnie liczony jakis dodatek do warunkow szkodliwych bo jakos nie usmiecha mi sie odkladac te 67lat. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat . Ponieważ do wojny nikt już nie dąży (poza wojenkami o surowce jak ta ostatnia w Libii i poprzednia w Iraku), to trzeba czekać aż nas rąbnie jakaś asteroida, przeżyć i zacząć te głupią historię od nowa Dziwne bo ja coraz częściej słyszę w telewizji o rozłamie Uni Europejskiej i ewentualnych konfliktach zbrojnych w dobie kryzysu.Wiem ,że to są tylko dywagacje, ale jak już się o tym w telewizji mówi.... Już Brytyjczycy ,chcą robić referendum w sprawie odejścia od paktu Unijnego.Słowacy chcą powrócić do dawniejszej jednostki monetarnej.Rozłam Uni ,może stać się faktem,lecz nie wiem jaki miałby być scenariusz ewentualnej wojny , jak niektórzy politycy, reporterzy się wypowiadali. Ten post edytował Niktoś 22.11.2011, 14:04:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 00:18 |