![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem by strona była maksymalnie przejrzysta. Moim celem jest przedstawienie klientowi całej naszej oferty w jednym miejscu, bez zbędnego skakania pomiędzy zakładkami. Wchodząc na jedną stronę ma przedstawioną na tacy całą naszą ofertę.
Patrząc na wizytówki konkurencji myślę, że jest całkiem dobrze. W każdym razie mnie się podoba. Jest prosto- tak jak chciałem. Jak wiadomo jednak każdy ma inne gusta dlatego z chęcią poznałbym wasze opinie na jej temat. Do oceny wszystko: od loga, przez treści, układ na zdjęciach skończywszy. Najważniejsze: adres (IMG:style_emoticons/default/Lkingsmiley.png) Ten post edytował evolucja 19.11.2011, 21:43:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
0. Po pierwsze, widzę, że głównym problemem jest niekompatybilność z innymi przeglądarkami. Mógłbyś powiedzieć na jakiej występują opisane przypadki? Wstępny browsershot nie wykazał większych rozbieżności.. Oto jak strona powinna wyglądać prawidłowo
1. Logo nie jest wyświetlane jako obrazek a jako div z tłem więc nie może mieć alta. 2. Wyrzuciłem nazwy samochodów oraz dane kontaktowe z nagłówków. 3. Strona bez problemu działa bez obsługi JavaScript. Trochę tylko wygląd wtedy kuleje, najbardziej widoczne są tabele, które nie są połączone w karty. 4. Przycisk "O firmie" powinien przesuwać stronę na samą górę. Ponownie -> 0 5. Dodam podświetlanie na biało 6. -> 0 7. Zdjęcia otwierają się w FancyBoxie. Czyżby znowu -> 0? Dzięki za wszystkie sugestie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) _______ Tak z innej beczki, mam duży problem ze słowami kluczowymi... Po ponownej indeksacji słowa kluczowe prezentują się następująco: Cytat 1. biegów 2. pojemność 3. dostawcze (liczba wariantów: 3) 4. rodzaj (liczba wariantów: 2) 5. samochody 6. centralny 7. diesel 8. elektyczne 9. kierownicy 10. klimatyzacja 11. lusterka 12. manualna 13. moc 14. osobowe (liczba wariantów: 3) 15. paliwa 16. produkcji 17. rok 18. silnika 19. skrzynia 20. szyby Czyżby Google w ogóle nie zwracało uwagi na wszystkie title i alty obrazków? Całkiem sporo fraz tam zawarłem.. jak widać w ogóle nie zostały uwzględnione. Co zrobić aby poprawić te słowa? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 10:43 |