![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak sie zastanawiam, bo juz sie pogubilem od tych zmian ostatnio.
ktos sie orientuje po jakim czasie pracy mozna przejsc na emeryture jako programista. mamy normalnie liczony jakis dodatek do warunkow szkodliwych bo jakos nie usmiecha mi sie odkladac te 67lat. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wieczorem dokladnie Ci powiem bo nie mam papierow przy sobie a strzelac nie bede- wiem, ze to nie jakies kokosy bo bym kwote zapamietal.
|
|
|
![]()
|
|
wieczorem dokladnie Ci powiem bo nie mam papierow przy sobie a strzelac nie bede- wiem, ze to nie jakies kokosy bo bym kwote zapamietal. tak jak mowilem, kokosow z tego tytulu nie ma bo taki dodatek w aktualnej pracy wynosi 48zl brutto ale sam fakt ze to nazwano "dodatek do warunkow szkodliwych" moze wprowadzac wblad- przynajmniej mnie wprowadzil (myslalem, ze skroci to choc o kilka lat czas rpacy) Ten post edytował trucksweb 21.11.2011, 15:55:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 04:49 |