![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak sie zastanawiam, bo juz sie pogubilem od tych zmian ostatnio.
ktos sie orientuje po jakim czasie pracy mozna przejsc na emeryture jako programista. mamy normalnie liczony jakis dodatek do warunkow szkodliwych bo jakos nie usmiecha mi sie odkladac te 67lat. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Blooregard ,pięknie to opisałeś-ja też tak sądzę.
Śmieszy mnie jedynie prezydencja w naszym kraju- 4lata -i emerytura do końca życia i to za pewne nie mała.Gdzie górnik musi na nią pracować przez 25 lat a i tak zapewne będzie mniejsza. Dobrze to w tym kraju nie będzie. Cytat będziemy musieli niedługo dość intensywnie poprawić swoją strukturę demograficzną przez import ludności tak jak robią to w USA, czy UK. 'Święta racja niedługo nie będziemy importować towarów z Chin tylko samych Chińczyków.Ich jest dużo i tym samym Polska nie będzie już krajem Polaków-teraz są już zalążki gdzie po części nastąpiła już ekspansja Koreańczyków, którzy to w d.... mają prawo polskie i samych Polaków. Ja wam mówie-że dobrze w tym kraju nie będzie-każdy szanujący się kraj ma jakiś rodzimy przemysł w posiadaniu.Czesi mają Skodę(olbrzymie zakłady)-fakt ,że większość udziałów ma WV-ale Czesi kierują tymi zakłądami. Norwegowie mają Nokię- ,Niemcy Mają WV , Francuzi mają Sagem'a,Citroena,Włosi mają Fiata ,a co My mamy?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Czy Polska jest ,była na tyle głupia ,że nie potrafiła wykreować swojego rodzimego przemysłu? Czy ich(Polityków) jedyną ideą ,pomysłem jest uzależnienie Polski ,Polaków od kapitału zagranicznego? Ja temu krajowi ,daje jeszcze jedną szansę jak nie wypali to wyjeżdżam i nie wracam,dla nich(Polityków) to nie zrobi różnicy ,może na moje miejsce sprowadzą 4 Chińczyków. Ten post edytował Niktoś 21.11.2011, 15:47:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 03:50 |