![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem by strona była maksymalnie przejrzysta. Moim celem jest przedstawienie klientowi całej naszej oferty w jednym miejscu, bez zbędnego skakania pomiędzy zakładkami. Wchodząc na jedną stronę ma przedstawioną na tacy całą naszą ofertę.
Patrząc na wizytówki konkurencji myślę, że jest całkiem dobrze. W każdym razie mnie się podoba. Jest prosto- tak jak chciałem. Jak wiadomo jednak każdy ma inne gusta dlatego z chęcią poznałbym wasze opinie na jej temat. Do oceny wszystko: od loga, przez treści, układ na zdjęciach skończywszy. Najważniejsze: adres (IMG:style_emoticons/default/Lkingsmiley.png) Ten post edytował evolucja 19.11.2011, 21:43:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 3 Dołączył: 22.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podobnosz tudziesz gdzieś wyczytawszysz że im mniejsza rozpiętość pomiędzy h1 -hx tym lepiej.
Nom i co by tu jeszcze logo ma alt? czy nie ma alta? bo nie wiem czy nei przeoczyłem pozatym hx to nagłówki a ty z tego co widzę nagłówkujesz listę aut nie wiem jak to się ma do seo ale ja bym listę aut po prostu pozostawił goło w <li> Krótko mówiąc nadużywanie wszelkiej maści tagów tez jest niezdrowe bo tracą one swoją rangę napisałeś <b>.. bo jesteśmy nowoczesną firmą i korzystamy z nowoczesnych rozwiązań.</b> zamienił bym BO na PONIEWAŻ a dwa jeżeli ktoś nie obsługuje javascriptu to eleganckim rozwiązaniem będzie dopisanie działającego skryptu bez jej obsługi. Za język przepraszam 3 w nocy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) przycisk o firmie nie działa a dwa przyciski mogły by się po najechaniu podświetlać wystarczy sam napis uporządkuj też formularz by był w linii podpatrz jak inni mają i zrób tak samo zamiast sztywnej mapki daj mapkę google niektóre napisy wchodzą na inne sekcje margin i padding do poprawy zdjęcia otwieraj w nowym oknie bądź skorzystaj z darmowych galerii zapomniałem jak sie nazywa ta co powiekszała zdjęcie jak mi sie przypomni to napiszę Ten post edytował Robert3d 21.11.2011, 03:00:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:53 |