![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Otóż zastanawiam się nad takim problemem. Mam taki kawałek kou:
I jest to wykonanie pierwsze. Chcę, aby wrzucając do bazy danych wykonanie za każdym razem było inne (jest 8 rund po 3 minuty). Problem był prawie rozwiązany, gdyby nie to że aby skrypt się mógł wykonać, użytkownik musiałby cały czas mieć do przed sobą odpalony i musiałby sie co jakiś czas odświeżać. Jak mogę rozwiązać ten problem, by nie kopiowac tego kodu jeszcze przez kolejne 2 razy zmieniając tabele z _3 na _2 i _1, tylko żeby jedna instrukcja była za to odpowiedzialna + wrzucając do bazy danych za każdym razem szansa na dany cios/unik była inna? (obecnie każdy rekord miał te same wartości i mijało się to z sensem) Skrpyt jest wykonywany w pętli for odpowiadającej już ośmiu rundom, stąd Kod runda".$i."
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w bazie danych mniej więcej wygląda to tak:
runda1_1, runda 1_2, runda 1_3, runda_2.... i chcę za każdym razem wrzucając rekord aby był on o innej treści. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 02:03 |