Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Strona wypożyczalni samochodów
evolucja

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Chciałem by strona była maksymalnie przejrzysta. Moim celem jest przedstawienie klientowi całej naszej oferty w jednym miejscu, bez zbędnego skakania pomiędzy zakładkami. Wchodząc na jedną stronę ma przedstawioną na tacy całą naszą ofertę.
Patrząc na wizytówki konkurencji myślę, że jest całkiem dobrze. W każdym razie mnie się podoba. Jest prosto- tak jak chciałem. Jak wiadomo jednak każdy ma inne gusta dlatego z chęcią poznałbym wasze opinie na jej temat. Do oceny wszystko: od loga, przez treści, układ na zdjęciach skończywszy.

Najważniejsze: adres

(IMG:style_emoticons/default/Lkingsmiley.png)

Ten post edytował evolucja 19.11.2011, 21:43:31
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
evolucja

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

@lobopol, dzięki bardzo za wszystkie uwagi. Poprawiłem je wszystkie.
5. Założeniem było nieograniczanie użytkownika. Osobiście nienawidzę gdy ktoś zmusza mnie do wypełniania niepotrzebnych pól. Dodałem jednak walidację samej Wiadomości. Ograniczy to wysłanie całkowicie pustych formularzy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zmieniłem też komunikat po wysyłce, można go zobaczyć tutaj: http://tanibus.net/?wyslano#kontakt
6. Wyrzuciłem niepotrzebne rzeczy z UI. Nawet trochę więcej jak 50KB się uszczupliło.
9. Niestety nie mam na chwilę obecną innego pomysłu. Zdaję sobie sprawę, że jest trochę zbyt bajkowy. Może coś zasugerujecie?

Ze szczegółów jeszcze faviconę dodałem.

@Robert3d,
Cytat
Design strony jest mocno przestarzały

bardzo możliwe. Niestety nie mam na tylu umiejętności aby stworzyć coś nowoczesnego i trendi. Mimo wszystko chyba jednak design nie wygląda jak ten oparty na tabelkach sprzed 10 lat.

Cytat
Co do logo kojarzy mi się bardziej z kradzieżą tych kluczy.

w życiu bym na to nie wpadł. Ułożenie dłoni kojarzy mi się z otwartością, nie z chytrością. Gest miał odzwierciedlać podanie kluczy "jak na tacy". Ale fajnie, że ktoś o tym wspomniał.

A jak widzicie przygotowanie strony pod SEO? Szczerze mówiąc nie bardzo się na tym znam i chciałbym poznać waszą opinię.

Ten post edytował evolucja 20.11.2011, 18:23:04
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 15.10.2025 - 03:05