![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Szukam informacji na temat tworzenia szablonów do WP. Szukam jakiś informacji krok po kroku, jak się do tego zabrać. Jeśli macie jakieś informacje na ten temat proszę o pomoc, i nie odsyłąnie manie do Google nie znalzałem tam niczego wartościowego. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
"A theme can optionally use a functions file". Dodajesz tam (opcjonalnie) tylko dodatkowe funkcje, które Twój szablon powinien posiadać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Zabrałem się za robienie swojego szablonu. Mam do Was pytanie. U mnie na stronie po kliknięciu szukaj (gdy pozostawie puste okienko wyszukiwania) włącza się strona wpisów. Jako stronę główną mam ustawioną stornę statyczną (a nie stronę wpisów). Po kliknięciu szukaj bez żadnych argumentów chciałbym aby pozostawała strona statyczna, lub komunkat "proszę wprowadzić odpowiednią frazę". Wiem, że wystarczy tutaj zwykła instrukcja warunkowa, tylko nie wiem dokładnie gdzie ją wstawić, poniżej mój plik search.php, może ktoś z Was mi doradzi jak to zmienić:
Ten post edytował james8 13.12.2011, 20:35:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 09:54 |