![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem by strona była maksymalnie przejrzysta. Moim celem jest przedstawienie klientowi całej naszej oferty w jednym miejscu, bez zbędnego skakania pomiędzy zakładkami. Wchodząc na jedną stronę ma przedstawioną na tacy całą naszą ofertę.
Patrząc na wizytówki konkurencji myślę, że jest całkiem dobrze. W każdym razie mnie się podoba. Jest prosto- tak jak chciałem. Jak wiadomo jednak każdy ma inne gusta dlatego z chęcią poznałbym wasze opinie na jej temat. Do oceny wszystko: od loga, przez treści, układ na zdjęciach skończywszy. Najważniejsze: adres (IMG:style_emoticons/default/Lkingsmiley.png) Ten post edytował evolucja 19.11.2011, 21:43:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Rozdzielczość <1200px mamy paski przewijania w poziomie (gdzie treść mieści się w około 950px)
2. Błąd w js firebug wyrzuca JotForm.init(function(){ tanibus.net (wiersz 657), alerty w ie się przez to pojawiają 3. Nie ładnie jest używać lokalnych styli (np. w h1 jakie masz czy stylowanie jotform 4. Błędy z kodowaniem znaków przynajmniej w galerii Kod Minibus - Fiat Ducato | Zdj�cie 1 / 4 5. Wysłałem całkowicie pusty formularz Kod Dziękujemy za wiadomość! Odpowiedź na nią zostanie udzielona w ciągu 12 godzin(zazwyczaj jednak w kilkanaście minut). sam komunikat mało wyraźny 6. W jakim celu wczytujesz tyle bibliotek js skoro w użyciu masz właściwie tylko fancyboxa+jquery (reszta np. przełączanie tabów czy scroll-owanie z samym jquery to kilkanaście linijek kodu) nieco bezsensownie wczytywać jakieś 50kb zbędnego js i style dla jquery ui (których nawet nie widzę użycia) 7. obrazek nagłówka mógłby być spokojnie jpg (co najmniej 40KB mniej by ważył) 8. W menu kontakt email jest za blisko krawędzi ramki. 9. Osobiście obrazek header.png mi się nie podoba |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 09:18 |