![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 1 Dołączył: 30.09.2010 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Pobrałem zend server i zainstalowałem. Teraz z konsoli gdy wpisuję zf create project test - to projekt się tworzy bez problemu tzn cała struktura plików i katalogów jednak gdy przechodzę do adresu localhost/test to pokazuje mi się struktura katalogów a nie jakaś "strona startowa" Dlaczego? Co musze jeszcze zrobić aby zadziałało? Dodam iż pracuje pod windows 7 i na xampp ( projekt oczywiście utworzyłem w xampp/htdocs/test) i do katalogu library takż skopiowałem biblioteki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 1 Dołączył: 30.09.2010 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK niech będzie, że dokumentacja (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tylko nie znalazłem w niej nic o Cron. Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie umieścić skrypt np. cron-30min.php? tzn w jakim katalogu? Czy da się zrobić coś takiego, że wowołuje się corn a w nim przekierowanie do jakiejś akcji np. testController.php gdzie np dodaje mi się jakiś rekord do bazy czy np. wysyłka meila itp. albo może można już w tym pliku corn-30min.php łączyć się z baza itp. Podpowiedzcie coś...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 18:49 |