![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 10 Dołączył: 17.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jakiś czas temu zacząłem się uczyć PHP. Zdążyłem się "przeszkolić" z programowania strukturalnego i miałem właśnie zacząć naukę obiektowego, ale niestety zauważyłem u siebie duże braki w html i css (ostatni raz ich używałem jeszcze za czasów "tabelek"). Tak więc nie zrażony nauką postanowiłem w ramach ćwiczeń znaleźć jakiś prosty szablon, wziąć od niego tylko grafikę i go poskładać. Niestety ze względu na brak mojej wiedzy nie umiem odpowiedzieć na pytanie czy szablon jest dobrze poskładany. Co prawda przeszło walidator, ale wolę jak specjaliści rzucą na to oko. Proszę o wypisanie wszelkich uwag dotyczące poniższego kodu. TUTAJ MOŻNA LUKNĄĆ NA STRONĘ CLICK! Kod pliku html:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 4 Dołączył: 13.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie może nie konkretnie na temat, jednak szablonów css wydaje mi sie ze nie ma większej potrzeby pisania (bynajmniej w przypadku własnych potrzeb ), pełno jest darmowych na internecie pozostaje więc odpowiednie pokrojenie grafiki.
A to co tutaj nam prezentujesz to są totalne podstawy które mogą być przydatne np do stworzenia szablonu allegro. Ten post edytował Micchaleq 18.11.2011, 10:44:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 11:55 |