![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym aplikować do WP.pl na stanowisko programisty PHP, ale nie wiem czego mogę się spodziewać. Wiem, że to bardzo duża firma i może ktoś ma rozeznanie w niej? Interesują mnie takie rzeczy tak: - zarobki - ile na start, czy są premie, czy łatwo można liczyć na podwyżkę itd. - ogólne warunki pracy - czy każdy ma swoje biurko, czy pracownicy dostają służbowego laptopa, jak widziane są przerwy w pracy np. na kawę czy małą przekąskę? - czy jest tam natłok pracy? Czy programiści zabierają pracę ze sobą do domu i tam ją kończą? Będę wdzięczny za każdą informację o tej firmie jako pracodawcy! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 706 Pomógł: 108 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wNogachSpisz jak zwykle zjednuje sobie rzesze przyjaciół.
Ja się zawsze zastanawiałem jak wygląda praca w takich molochach. Czy dana osoba odpowiedzialna jest tylko za jedną małą część portalu czy wszyscy programiści są od wszystkiego... Ciekaw też jestem jak często pojawiają się nowe zadania do wykonania. |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
wNogachSpisz jak zwykle zjednuje sobie rzesze przyjaciół. Ja się zawsze zastanawiałem jak wygląda praca w takich molochach. Czy dana osoba odpowiedzialna jest tylko za jedną małą część portalu czy wszyscy programiści są od wszystkiego... Ciekaw też jestem jak często pojawiają się nowe zadania do wykonania. Każdy zespół ma swoje "poletko", nikt nie byłby w stanie sam ogarnąć całości. Zadania do wykonania są cały czas, w zasadzie to nie ma sytuacji, żeby nie było co robić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 08:40 |