![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Potrzebuję zrobić formularz kontaktowy z zapisem plików na serwer.
Użytkownik podaje nazwę folderu i 36 plików do wgrania (po trzy do każdego miesiąca). Zrobiłam formularz jednak działa on na serwerze lokalnym a jak przenoszę go na hosting to wczytuje tylko pierwsze 20 plików. Tutaj jest skrypt:
I tak jak wspomniałam. Ładuje tylko 20 pierwszych plików. Czy coś trzeba zmienić w ustawieniach hostingu bo na serwerze lokalnym mi działa? Czy ktoś ma pomysł jak jeszcze inaczej można wgrać pliki na serwer poprzez formularz? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdzałem na plikach poniżej 2mb oczywiscie, wiec to raczej nie to...
obrazy o wadze ~10-100kb też nie wchodzą sprawdzane mp3 mialy maksimum okolo 1,5 mb, krótkie wavy tez nie wchodziły, natomiast playlista m3u (jak i inne ww.) wczytała sie do tablicy, ale w katalog tymczasowy wyswietlony w $_FILES[plik][tmp_name] nie istnieje mimo to. dziwna sprawa PS dla pewnosci jednak, zwiekszylem max_file_size do 8M w kazdym razie i nic sie nie zmieniło... Ten post edytował d0man 16.11.2011, 17:05:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 19:22 |