![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym aplikować do WP.pl na stanowisko programisty PHP, ale nie wiem czego mogę się spodziewać. Wiem, że to bardzo duża firma i może ktoś ma rozeznanie w niej? Interesują mnie takie rzeczy tak: - zarobki - ile na start, czy są premie, czy łatwo można liczyć na podwyżkę itd. - ogólne warunki pracy - czy każdy ma swoje biurko, czy pracownicy dostają służbowego laptopa, jak widziane są przerwy w pracy np. na kawę czy małą przekąskę? - czy jest tam natłok pracy? Czy programiści zabierają pracę ze sobą do domu i tam ją kończą? Będę wdzięczny za każdą informację o tej firmie jako pracodawcy! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Posłuchaj, człowieku. Od tej chwili jesteś dla mnie chamem. Nie interesuje mnie, dlaczego nie dostałeś pracy, czemu nie wykazałeś zaangażowania, dlaczego nie mógłbyś tu pracować, ani co jadłeś wczoraj na śniadanie. Skoro nie intersuje, to po jakiego grzyba drążysz ten temat? Nie wiem, po co te komentarze, widocznie ktoś, kto je tam umieścił, miał jakiś powód. Nareszcie, doczekałem się odpowiedzi, brzmi ona "Nie wiem.". Zacnie... Temat dotyczy warunków pracy w WP, jak Ci tak bardzo przeszkadzają te komentarze, to zgłoś to tu: Racja, offtopic w hydeparku, już się przymykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 03:14 |