![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jest to moj pierwszy post wiec prosze nie odsylac do google bo jak bym to tam znalazl to bym pewnie nie tworzyl zapytania.
Moj problem polega na tym ze mam
I za czorta nie wiem jak zrobic taki motyw ze mam dodatkowo iloczyn tabelki gold i cena (ponizej obrazowo przedstawiam oco chodzi mi z tym iloczynem 1Main | 1Gold | 1Otrzymal | 1Cena | 1Zaplacil | 1Iloczyn 2Main | 2Gold | 2Otrzymal | 2Cena | 2Zaplacil | 2Iloczyn 3Main | 3Gold | 3Otrzymal | 3Cena | 3Zaplacil | 3Iloczyn |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak jak bym mial wszystko w jednym pliku to by mialo zostosowanie u mnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale jesli to odzielny plik calkowicie odbiegajacy od wszystkiego co nam znane to raczej nie ma znaczenia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bo trzeba byc chyba specjalnie uzdolnionym zeby pogubić się w 5 linijkach kody (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 04:26 |