![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym aplikować do WP.pl na stanowisko programisty PHP, ale nie wiem czego mogę się spodziewać. Wiem, że to bardzo duża firma i może ktoś ma rozeznanie w niej? Interesują mnie takie rzeczy tak: - zarobki - ile na start, czy są premie, czy łatwo można liczyć na podwyżkę itd. - ogólne warunki pracy - czy każdy ma swoje biurko, czy pracownicy dostają służbowego laptopa, jak widziane są przerwy w pracy np. na kawę czy małą przekąskę? - czy jest tam natłok pracy? Czy programiści zabierają pracę ze sobą do domu i tam ją kończą? Będę wdzięczny za każdą informację o tej firmie jako pracodawcy! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Super! Faktycznie zapomniałem o pytaniu o możliwościach rozwoju. Sam jestem już dość doświadczonym programistą PHP, z 5-cio letnim doświadczeniem, ale niestety obecna firma w której pracuje bardzo kiepsko sobie radzi i będzie najprawdopodobniej zamknięta, dlatego już się rozglądam. Chcę aplikować to tak dużej firmy właśnie ze względu na rozwój, czy jest tam realna możliwość awansu? Na kogo może awansować programista PHP? Co do wynagrodzenia, rozumiem poufność tych danych, ale czy mógłbyś mniej więcej nakierować w jakich okolicach ta kwota oscyluje? Czy taki regularny programista pracujący już tam np. rok może liczyć na np. 4000 zł. na rękę?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 15:06 |