![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam,
Ostatnio napisałem w JS skrypt do facebooka który pozwala na zobaczenie treści fanpage'a tylko jeżeli polubimy stronę i udostępnimy ją na tablicy. Zrobiłem aukcje na allegro i sprzedałem kilka sztuk. Problem w tym, że jeden nabywca po prostu skopiował opis, zdjęcia mojej aukcji i teraz również on sprzedaje mój skrypt. (najpierw go kupił ode mnie a teraz go sprzedaje). Napisałem do niego maila, zero odzewu. Dzwoniłem,nie odbiera. Co powinienem zrobić w takiej sytuacji? Chłopak zarabia moim kosztem. Sprzedaje taniej niż ja moje oprogramowanie. Powienem po prostu isć na policje i zgłosić to? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najproszta i najtansza a zarazem najskuteczniejsza opcja:
1. wchodzisz na http://www.ioncube.com/ 2. rejestrujesz 3. oplacasz pakiet (min 25zl -przy platnosci karta kredytowa mBanku) 4. kodujesz plik 5. sprzedajesz zakodowany plik przy pierwszej wplacie czekasz ok 2-3h, potem do 15min az zaksieguje pieniadza. Podawaj wszedzie prawdziwe dane. |
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat Ostatnio napisałem w JS skrypt do facebooka który pozwala na zobaczenie treści fanpage'a tylko jeżeli polubimy stronę i udostępnimy ją na tablicy. najproszta i najtansza a zarazem najskuteczniejsza opcja: 1. wchodzisz na http://www.ioncube.com/ ioncube jest dla PHP, da się nim JavaScript chcesz "kodować"? I w ogóle jak to niby wygląda? JavaScriptu nie da się zabezpieczyć (chyba że przed nie ogarniętymi ludźmi tylko) A co do ioncube.com z tego co kojarzę to potrzebny jest encoder na serwerze żeby to ruszyło, czyli też raczej pod 'masową' sprzedaż się nie nadaje @Lethys tylko policja i poinformowanie allegro (chociaż wątpię żeby zareagowało). Jak nie pomoże to niestety musisz się liczyć z kosztami na prawnika. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 03:55 |