![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam,
Ostatnio napisałem w JS skrypt do facebooka który pozwala na zobaczenie treści fanpage'a tylko jeżeli polubimy stronę i udostępnimy ją na tablicy. Zrobiłem aukcje na allegro i sprzedałem kilka sztuk. Problem w tym, że jeden nabywca po prostu skopiował opis, zdjęcia mojej aukcji i teraz również on sprzedaje mój skrypt. (najpierw go kupił ode mnie a teraz go sprzedaje). Napisałem do niego maila, zero odzewu. Dzwoniłem,nie odbiera. Co powinienem zrobić w takiej sytuacji? Chłopak zarabia moim kosztem. Sprzedaje taniej niż ja moje oprogramowanie. Powienem po prostu isć na policje i zgłosić to? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 376 Pomógł: 47 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trzeba zglosic na policje, tylko zorientuj sie najpierw, czy nie przyczepia sie, ze osiagales dochod ze sprzedazy swego dobra... intelektualnego (tak to sie chyba nazywa). Jesli zglosi sie sprawe na policje to sprawa musi miec jakis final, ciezko mi sobie wyobrazic policjantow, ktorzy nie chca w takiej sprawie dzialac. Maja wszystkie dane, wiec nastepuje przekierowanie do rejonu sprawcy i tamtejsza policja od razu zanosi wezwanie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 14:16 |