![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam,
Ostatnio napisałem w JS skrypt do facebooka który pozwala na zobaczenie treści fanpage'a tylko jeżeli polubimy stronę i udostępnimy ją na tablicy. Zrobiłem aukcje na allegro i sprzedałem kilka sztuk. Problem w tym, że jeden nabywca po prostu skopiował opis, zdjęcia mojej aukcji i teraz również on sprzedaje mój skrypt. (najpierw go kupił ode mnie a teraz go sprzedaje). Napisałem do niego maila, zero odzewu. Dzwoniłem,nie odbiera. Co powinienem zrobić w takiej sytuacji? Chłopak zarabia moim kosztem. Sprzedaje taniej niż ja moje oprogramowanie. Powienem po prostu isć na policje i zgłosić to? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mylisz sie, jesli nie ma napisane ze nie wolno krasc, to znaczy ze to moge zrobic?
Czy na Twoim aucie jest napis "nie wolno krasc, ani sprzedawac bez wiedzy wlasciciela". Jesli nie ma takiej informacji to czy oznacza ze moge sprzedac Twoj samochod? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 08:02 |