![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, załóżmy że chciałbym zrobić prosty sklep internetowy w s2, jak w takim razie najbardziej optymalnie/czy po prostu mądrze;) należy stworzyć bundle dla takiej aplikacji.
Zakładam że podział na frontendBundle i backendBundle nie jest poprawny:P oczywiście nie chce żadnych gotowców czy linków, jedynie jakiś fajny pomysł mnie interesuje - żeby nie było;) Ten post edytował usb2.0 4.11.2011, 19:01:13 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
W zasadzie w symfony2 to mam podobny problem ze standardami, ale tu chyba coś mogę napisać.
To o czym piszesz, to raczej dwie osobne aplikacje (jeśli przyjąć standardy obecne w symfony 1.x). Bundle powinieneś moim zdaniem opracować z podziałem na dwa ich rodzaje: - bundle-komponenty (np ShoppingCartBundle, UserBundle) - bundle spełniające rolę kontrolną nad wyświetlaniem odpowiednich ekranów Nie mówię, że to jest idealny podział, ale ja bym od tego wyszedł i najwyżej skorygował (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 13:15 |