![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
W JS jestem zielony jak szczypior na wiosnę i potrzebuję pomocy. Mam dwa inputy określające szerokość i wysokość pola. Warunkiem jest , że jeden z wymiarów nie może przekroczyć 150 cm Wymyśliłem taki kod
Ale pętla nie bardzo działa. Działa walidacja, pilnuje czy wartości nie są za małe i czy sa liczbami ale to wszystko. Proszę uprzejmie o pomoc zielonemu. Pozdrawiam ermar |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z całym szacunkiem ale zaczęło się pisanie dla sztuki.
Ja wiem, że nie wiem. Nie znam js i nie kryje się z tym. Nie wiem jak się dobierać do obiektów w js. Walidacja przy pomocy LiveValidation jest super dla takiego lamera jak jak. Odpalam i działam bez większych problemów jeżeli chodzi o normalny formularz. W php jest prosto - przesyłam sobie dane do skryptu i wszystko widzę. Pytam w przedszkolu bo to chyba miejsce dla takich jak ja. Przecież ja nie znając podstaw nie wiem nawet dokładnie o co odpytać google. Ta walidacja to ułomek całej aplikacji phpowej na którą mam mało czasu i dlatego proszę o pomoc ludzi doświadczonych w tej dziedzinie bo wykładam się na czymś prostym dla praktyka js. Zdaje sobie sprawę, że daje się wędkę a nie rybę ale naprawdę mam nóż na gardle. Wymyśliłem sobie takie coś bo myślałem, że ruszy:L
ale to zupełnie nie działa. Obiecuje, że chętnie się z js podszkolę jak skończę to co aktualnie dłubie bo jest niestety coraz bardziej potrzebne. Jeżeli dążymy do tego aby opłacić poradę to proszę o info o cenie za usługę pomocy z js. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 23:19 |