![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Niedawno otworzyłem serwis, doladnie ma 16 dni. Jak oceniacie jego funkcjonalność, grafike itd.
http://jasielskie.org.pl/ Proszę o podpowiedzi co zmienić itd. Pozdrawiam. Ten post edytował pemko11 1.11.2010, 14:17:13 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Prawidłowy kod jest jedynym obiektywnym kryterium oceny -to Jesteś odosobnionym przypadkiem, który właśnie ocenia strony w ten sposób, życzę miłych kanciastych stron w Pańskim wykonaniu, chyba że Będziesz to nadrabiał obrazkami jak to Zrobiłeś u siebie na stronie-gdzie jedyny zaokrąglony element na stronie to img-spróbuj to zrobić na divach nie "obrażając" walidatora W3C.
PS. Mi moderkę, za co Człowieku, przecież Ty krzyczysz cały czas jaki to kod niezgodny z walidacją robiąc to offtopik. Popatrz się na to z punktu użytkownika-jeśli strona funkcjonuje dobrze, jest ładna, dobry layout, jest bezpieczna-to nie wejdę na nią bo walidator W3C wyłapuje jakieś błędy?Ech szkoda w ogóle pisać, bo Tobie w ogóle się nie przepowie, nie wiem może przez to chcesz podnieść popularność swojej strony? Ja wiem i inni wiedzą, że im mniej błędów walidatora W3C tym lepiej, ale pewnych rozwiązań po prostu nie da się wprowadzić aby kod był całkowicie czysty od błędów, tylko po co krzyczeć, że twoja strona, serwis jest do bani bo ma 100 błędów wykrytych przez walidator W3C, jak strona działa ,funkcjonuje w 100% spełnia swoje zadanie i jest bezpieczna. Oftopic, jeden wielki oftopik-chcesz pisać nad sensem poprawności kodu, załóż wątek w HydePark.Twój sposób oceny, nie spotkał się z uznaniem innych, a Ty nadal przy swoim.Autor tematu prosił o ocenę a nie o walidację kodu a to jest różnica, jakby chciał to zrobić to zrobiłby to sam. Ten post edytował Niktoś 4.11.2011, 16:37:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 08:52 |