![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Niedawno otworzyłem serwis, doladnie ma 16 dni. Jak oceniacie jego funkcjonalność, grafike itd.
http://jasielskie.org.pl/ Proszę o podpowiedzi co zmienić itd. Pozdrawiam. Ten post edytował pemko11 1.11.2010, 14:17:13 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez przesady, walidujący się w 100% html można napisać nawet w mega rozbudowanym CMS. Tylko jaki jest tego sens? CSS już nie, bo wszystkie hacki i fixy są wg walidatora błędami. Ale jeżeli, ktoś się potrafi uczepić tylko walidatora, to znaczy, że strona mu się podoba i nie ma żadnych konstruktywnych uwag, tylko się cieszyć z takich opinii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jak sprawdzisz sobie moją stronę główną z podpisu, to zobaczysz tylko 1 błąd HTML i to związany z google+ i co, powiesz, że jest poprawny HTML? G... prawda, zmień sobie ręcznie doctype na XHTML Strict i zobaczysz kwiatki typu <a><div></div></a> . I co według Ciebie to jest poprawnie? Bo przecież validator wypluł 0 błędów ,nie licząc tego od google. Głupoty do potęgi wypisujesz człowieku. Co do portalu, pamiętam poprzednie wersję i jest ogromna różnica na plus, oby tak dalej. Gratuluję postępu. Tylko zwiększyłbym, albo jakoś bardziej ukazał w topie, że jest to serwis ogłoszeń, wiesz takie pierwsze wrażenie po wejściu na stronę, żeby każdy wiedział gdzie wszedł, zanim zjedzie w dół i zobaczy kategorie i cały content. Bo w pierwszej chwili te 2 strzałki skojarzyły mi się z jakimś systemem wymiany linków, czy też strony typu rapidshare. Ale to tylko moje zboczenie chyba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował Damonsson 4.11.2011, 16:33:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 16:03 |