Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> oddanie sprzetu ze sklepu
aleo

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witajcie

Kupiłem ipada bez 3g, po dwoch dnia uzytkowania stwierdziłem, że jednak bez 3G się nie obędzie. Ipad jest juz otwarty etc, czy mogę go teraz oddać do sklepu bez problemu? Jak to jest, mam na to chyba 10 dni, kupowalem w sklepie stacjonarnym.

Ten post edytował aleo 3.11.2011, 10:51:28
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
by_ikar

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Jakoś nawet w telewizji widziałem jakiś materiał dotyczący tych zwrotów. Np niektórych rzeczy pomimo że nie są zapakowane w jakieś kartoniki itp nie można zwrócić i przykładem chociażby są tutaj produkty sprzedawane w drogeriach. Nie wszystko jest przecież w kartonikach, takie perfumy, ktoś się wypryska tym, pochodzi dzień dwa i się rozmyślił. Pokazywali tam nawet przypadki jak ludzie chcieli zwracać maszynki do golenia, po jednym/dwóch użyciach nie czyszcząc ich (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) to już było niestety chamskie, no ale tak jak pisze @trucksweb że opakowanie musi być nie naruszone, a sam sprzęt nie używany. Możesz się rozmyślić, ale nie w trakcie używania, od tego jest właśnie internet żeby porozumieć się z innymi ludźmi na ten temat, którzy mieli podobny problem i uczyć się na ich błędach.

Ciekaw jestem co zrobił autor tematu, poszedł i próbował wymienić, czy może się poddał? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 8.10.2025 - 08:49