![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Kupiłem ipada bez 3g, po dwoch dnia uzytkowania stwierdziłem, że jednak bez 3G się nie obędzie. Ipad jest juz otwarty etc, czy mogę go teraz oddać do sklepu bez problemu? Jak to jest, mam na to chyba 10 dni, kupowalem w sklepie stacjonarnym. Ten post edytował aleo 3.11.2011, 10:51:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat wybacz, ale smiac mi sie chce z tych wszystkich posiadaczy iphonow, ipdaow etc- wydaja kilka tys za cos co nadaje sie wylacznie do dzwonienia Może nie tyle co mi się chce śmiać, co mnie to dziwi. Np nówka iphone 4s ma zaimplementowany bluetooth 4 który dość mocno zwiększa przesył danych w porównaniu do wersji 2.1 czy 3. Ale na co komu w iphone/ipad taki feature, skoro nawet swojej fotki przez BT wysłać nie możesz? Do słuchawki bezprzewodowej wystarczą wcześniejsze wersje BT. Takich mankamentów ma wiele jeżeli chodzi o produkty apple, a przebitka cenowa w stosunku do innych konkurencyjnych modeli jest niekiedy dwukrotna.. No ale nie ważne, każdy kupuje co chce (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Osobiście na twoim miejscu poszedłbym i próbował dogadać się ze sprzedawcą. Jeżeli to nie pomoże, próbował sprzedać ipada jako nowego, dołożyć różnice brakującą do wersji 3g i kupić wersję 3g (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ja tak chyba teraz zrobię ze swoim nexusem s, którego kupiłem w maju tego roku, a teraz wychodzić będzie na dniach galaxy nexus i jeżeli jego cena nie będzie wygórowana, to sprzedam swój, dołożę różnicę i kupię tamten nowy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 00:36 |