![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Niedawno otworzyłem serwis, doladnie ma 16 dni. Jak oceniacie jego funkcjonalność, grafike itd.
http://jasielskie.org.pl/ Proszę o podpowiedzi co zmienić itd. Pozdrawiam. Ten post edytował pemko11 1.11.2010, 14:17:13 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jest mi bardzo miło, że poświęciliście tak dużo czasu na analizę mojego portalu ! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Portal został niedawno wydany w nowej wersji, partnerów miałem zapisanych na serwerze, już wstawiłem, także nie jest już pusto. Plakaty poprawiłem. Rzeczywiście wcześniej jakoś wstawiłem przeskalowane za pomocą HTML a nie jako pliki graficzne o określonych wymiarach. Co do reklamy na dole to na razie niech tam będzie, co do ramki to ona się wyświetla tak standardowo, raz ona raz graficzna typowo czyli bez jakiejkolwiek ramki wokół siebie. Stat4u rzeczywiście rzadko przeglądam (używam Google Analitycs na co dzień, które mają w źródle kod i są niewidoczne). Linki do kategorii zostały właśnie zakodowane oraz dodana na końcu kropeczka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Proszę o kolejne oceny (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował pemko11 2.11.2011, 20:26:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 20:43 |