![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Niedawno otworzyłem serwis, doladnie ma 16 dni. Jak oceniacie jego funkcjonalność, grafike itd.
http://jasielskie.org.pl/ Proszę o podpowiedzi co zmienić itd. Pozdrawiam. Ten post edytował pemko11 1.11.2010, 14:17:13 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IMO przepisywanie kodu średni ma sens, ludzi to na ogól odstrasza, zwłaszcza reCaptcha, który czasami potrafi strzelić taki kod, że niekiedy kilkukrotne kliknięcie "odśwież obrazek" daje podobne rezultaty, które wcale nie są czytelne. A boty sobie bez większych problemów radzą z takim kodem, chociażby na swoim tomato mam zainstalowane rsget.pl które w większości przypadków radzi sobie sam z przepisaniem kodu. Potwierdzenie maila już jest lepsze, bo zawsze ten mail istnieć musi, mimo że boot może również maila potwierdzić, to wysyłanie później jakichś wiadomości (przypomnienie hasła) jest bardziej pewne i dostaniesz mniej zwrotów. A rejestracje to ja bym wywalił z takiego serwisu. Głównie dlatego że do żadnej komunikacji jest to nie potrzebne, a tworzyć nowe konto można podczas dodawania ogłoszenia i potwierdzając dodanie ogłoszenia na maila, potwierdza jednocześnie utworzenie konta. Takie małe udogodnienie dla użytkownika (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 19:44 |