![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do testowanie moje stronki
Vidfetch! chcę wiedzieć jakie osiągacie prędkości i czy są jakieś bugi i czy wam się podoba |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Co do pomysłu jestem ciekaw jak długo to podziała , bo być może nie wyrobisz z kasą na nowe serwery , gdyż streaming generuje duże obciążenia. Obciążenie to jest jedno, transfer to jest drugie. Bez względu na to czy dane będzie trzymać na serwerze, czy serwer będzie tylko pośredniczył, w każdym scenariuszu każdy plik zużywa transfer równy dwukrotnej swojej wadze. Bo raz że serwer musi pobrać a dwa że musi wysłać. I generalnie na samych reklamach raczej wątpię aby stykało na serwer i ceny za konta premium na niektórych stronach rzędu 20zł są uzasadnione. Ale jak to przeważnie bywa, ludzie porywają się na temat, bo jest modny, bo można kupić gotowy skrypt za 50złotych (ostatnio na forum skrypty ala demotywatory za 50zł (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). A co z tego wynika, to się potem okazuje... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 06:01 |