![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 8 Dołączył: 28.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod:
Wszystko działa, wyświetla mi liste ktora wyglada tak: 1. Strzała 2. Strzała 3. Strzała 4. Mikstura PŻ 5. Mikstura PE 6. Mikstura PE Czy dałoby się w pętli while zrobić takie coś, że zamiast wyświetlania tego samego w następnych linijkach obok nazwy w pierwszym niepowtarzającym się wyniku pisało np.: x3 ? Efekt, który chciałbym otrzymać wyglądałby tak: 1. Strzała x3 2. Mikstura PŻ x1 3. Mikstura PE x2 wymyśliłem takie coś, ale nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie jeśli da się to wykonać w pętli ![]()
Ten kod działa tak jak chcę, ale gdybym dodał inne przedmioty do bazy o innym type to musiałbym dopisywać ciągle pewną część kodu, co chcę ominąć ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 8 Dołączył: 28.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mógłby mi ktoś pomóc?
![]() nie wiem czy to dobrze robię ;d
jeśli to zapytanie jest dobre, (w co wątpię, bo ciężko mi uczyć się kilku rzeczy na raz) to jak mam je wyświetlić, aby otrzymać taki efekt jak chce? Ten post edytował Novy. 28.10.2011, 20:27:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:46 |