![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 6 Dołączył: 19.12.2010 Skąd: Krzyżanowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uprzejmie proszę o ocenę mojej strony
http://kochambaltyk.pl Uważam, że szczególnie zrypany jest górny pasek i logo, ale może ktoś może coś jeszcze dorzucić? Z wyrazami szacunku Janusz [Admin, sorry, strona była już raz oceniana, wprowadziłem sugerowane poprawki i jest duuuży krok naprzód, stąd pozwalam sobie jeszcze raz, jeżeli uznasz za spam, to ciach] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 6 Dołączył: 19.12.2010 Skąd: Krzyżanowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem bardzo wszystkim podziękować za ocenę. Dzięki Wam mogłem przerzeźbić to w lepszą stronę.
[Zrobiłem wszystko jak kazaliście, nawet jest ajax (w obrazkach i tekstach autoreklamowych).] @Daiquiri, mam prośbę, jeżeli to nie byłoby już zbyt namolne... Nie mam oczu do kolorów (rozróżniam, czarny i biały). Jakbyś mogła powiedzieć, co ma być zamiast tej żółci... Mam monitor crt, i to wygląda tak, jak bym chciał, ale na lcd nie wygląda tak, jakbym chciał ![]() Pozdrawiam wszystkich J. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 00:07 |