![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć wam
W imieniu mojej dziewczyny: Jestem studentką V r, psychologii Przeprowadzam badania, w których niezbędni są ludzie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) potrzebuje Was! Mój temat pracy to zachowania i postawy ludzi wobec wiary i wyznań. Badania obejmują trzy grupy ?katolicy, ateiści, buddyści. Poszukuje ludzi w wieku od 20 do 35 r, życia . Badam 3 testami plus ankieta. Bardzo Was proszę o pomoc. Chciałabym , aby te badania w jakimś stopniu były rzetelne i uzupełnione przez konkretnych respondentów dlatego też pomyślałam o tym portalu. Goni mnie czas więc mam nadzieje, że mi nie odmówicie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (ale brzmi to nieskromnie) hehe Potrzebuję głównie ateistów. Jeśli wyznajecie taką filozofię życiową to proszę serdecznie Was o pomoc. Dziękuje Wam za Wasz poświęcony czas to jedyne co mogę zrobi .Mam nadzieję, że tak jak Wy pomożecie mi tak kiedyś i Wam też ktoś się odpłaci. Pozdrawiam, Aśka! Testy do wypełnienia pod adresem: http://t.studio-creator.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 22:37 |