![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
W JS jestem na poziomie zlobka wiec moje pytanie moze sie niektorym wydac smieszne :/ Tworze dynamicznie tabele: 1 wiersz to 6 kolumn z opisem, 2 wiersz to samo z checkbox-ami, a ponizej wiersz z div w ktorym potrzebuje umiescic input Mam taki kod:
Problem jest taki ze nie moge sobie poradzic z dynamicznym wstawieniem tego ostatniego input do div wyjazd[" + id + "][inny_block] :/ Bede wdzieczny za pomoc. -- pozdrawiam Marek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha w takim razie wcześniej średnio zrozumiałem pytanie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Kod el = document.createElement("div"); el.setAttribute("id","wyjazd[" + id + "][inny_block]"); el.setAttribute("style","display: none;"); el2 = document.createElement("input"); /*Parametry input-a*/ el.appendChild(el2); i oprócz tego: Kod if(input[i] == "inny") el.setAttribute("onChange", "inny(this); return false;"); tak zdarzeń się nie dodaje - poczytaj w google o uniwersalnym dodawaniu takowych - "addEvent JS"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 10:05 |