![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale liczę, że tak. Chcę kupić skrypt ala demotywatory.pl. Wszedłem na Allegro, a tam najtaniej: http://www.lerto.pl/skrypt_demotywatory.html (strona produktu, bo na Allegro moze przejsc do archiwum). 50zł to nie za tanio? Demo niby działa. Na zlecenia.przez.net, na moją ofertę odpowiedziało masę osób, ale przekrój cenowy od 50zł do 1000zł. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w zasadzie to nie wiem dlaczego sie tak uczepiliscie na faceta i zrobiliscie mu taka nagonke.
Nikt nikogo nie zmuszal do kupna jego skryptow, a on sam nie pisze o bezpieczenstwie. Kazdy kupuje to co mu sie podoba-ot nawet dziurawy skrypt. Kazda rozsadna osoba bedzie wiedziala co znaczy produkt za 90% ceny. Skoro sprzedaje znaczy ze ma chetnych- wnioskuje, ze sa to jednak osoby mlode, ktore chca szybko do czegos dojsc. Niech sie naucza, ze to wcale nie jest takie latwe. Dalej nie rozumiem calego tego zamieszania. wystarczyly dwie odpowiedzi w tym temacie a wy dalej to ciagniecie. -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:58 |