![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale liczę, że tak. Chcę kupić skrypt ala demotywatory.pl. Wszedłem na Allegro, a tam najtaniej: http://www.lerto.pl/skrypt_demotywatory.html (strona produktu, bo na Allegro moze przejsc do archiwum). 50zł to nie za tanio? Demo niby działa. Na zlecenia.przez.net, na moją ofertę odpowiedziało masę osób, ale przekrój cenowy od 50zł do 1000zł. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Ludzie co się konkretnie tym o czym jest twój blog, nie interesują, to raczej nie będą wiedzieli o takich kwiatkach, jakie tam opisywałeś.. Zgadza się, dlatego w podsumowaniu jest Cytat Tak więc potencjalni klienci, miejcie na uwadze to, że kupując skrypty bardzo tanio, niekoniecznie trafiacie na okazje. Zazwyczaj trafiacie poprostu na osoby, które dopiero zaczynają, mają małą wiedzę i w ostatecznym rozrachunku możecie sobie bardziej zaszkodzić niż skorzystać. Może ktoś, kto będzie szukał informacji, trafi na to i skorzysta. No ale jak nie to już na to nic nie poradzę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Również autor tego tematu, niby był zainteresowany, czy skrypt jest ok czy nie, a teraz w ogóle się nie odzywa, nie napisze czy prosił firmę o zwrot kosztów czy może o naprawę luk. A temat czytał, bo widziałem jak był. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 19:32 |