![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale liczę, że tak. Chcę kupić skrypt ala demotywatory.pl. Wszedłem na Allegro, a tam najtaniej: http://www.lerto.pl/skrypt_demotywatory.html (strona produktu, bo na Allegro moze przejsc do archiwum). 50zł to nie za tanio? Demo niby działa. Na zlecenia.przez.net, na moją ofertę odpowiedziało masę osób, ale przekrój cenowy od 50zł do 1000zł. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taka mała sugestia... Może wydzielicie te nasze wpisy do humoru/hydepark'u?
Cała ta sytuacja pokazuje jak być zachłannym i zepsuć sobie karierę. Wątpię, że ktokolwiek zatrudni tego Pana na jakieś poważne stanowisko widząc co wyprawia. Przechodzi to moje pojęcie - chociaż co dzień można spotkać pozerów w różnych branżach, a w szczególności w polityce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) to nie sądziłem, że w środowisku jakichkolwiek programistów są taki perełki. Rozumiem, że ktoś może mieć braki, popełniać błędy - ale starać się wmawiać innym swoją doskonałość, a samemu być ograniczonym? Masakra. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 19:03 |