![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Najlepsza Strona
Zdopingowany krytycznymi uwagami o WorstSite.pl przedstawiam do oceny stronę propagującą czystość. Idea i webutility wg. mojej oceny jest trudne do podważenia ale proszę o krytyczne spojrzenie. Najgorszą stronę przerobiłem na przyjazny i znany wszystkim webmasterom obraz. Także proszę o nowe spojrzenie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
adbacz
Wygląd strony worstsite.pl i validsite.pl odstrasza lub pociesza. Te strony pokazują pozytywne i negatywne strony webmasterskiej twórczości dobrej i złej. Mają być wyrzutem lub satysfakcją.One chcą mówić o tym,że jak coś piszesz to pisz porządnie. Możesz się wymądrzać jakiś webdesignem albo webusability ale to nie zastąpi analfabetyzmu. Doceniam Twój głos.Krytyczny bo takich jest większość ale przynajmniej przyznajesz,że nie jest Ci obojętna jakość. Mógłbym zapytać o Twoje dokonania.To proste.Zobacz siebie na zielonej stronie. Za prześmiewczy ton przepraszam,nie wszystkich dotyczył. Temat jest obszerny a te moje strony pewnie niedoskonałe. Pozdrawiam. Jest dla mnie oczywiste,ze nawiązanie do W3C jest dla wszystkich webmasterów oczywiste. Ten post edytował kujawska 22.10.2011, 17:56:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 07:13 |