![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Najlepsza Strona
Zdopingowany krytycznymi uwagami o WorstSite.pl przedstawiam do oceny stronę propagującą czystość. Idea i webutility wg. mojej oceny jest trudne do podważenia ale proszę o krytyczne spojrzenie. Najgorszą stronę przerobiłem na przyjazny i znany wszystkim webmasterom obraz. Także proszę o nowe spojrzenie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 532 Pomógł: 24 Dołączył: 15.04.2011 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użytkowniku kujawska - Przed przeczytaniem całego tematu, najpierw "zaglądnąłem" na tą stronkę i pierwsze co zrobiłem to zamknąłem okno przeglądarki. Dlaczego? Bo mnie odstraszył jej wygląd. Jesli już uważasz, że " taka strona pokazująca niechlujstwo językowe jest bardzo potrzebna" to chociaz zrób ją tak, by nie odstraszała potencjalnych uzytkowników (o ile można o takowych mówić). Sam nie jestem jakimś super webmasterem, ale powiedz mi, czy ważne jest poprawne walidowanie strony przez w3c czy strona, która wyświetla sie na 75% przeglądarek poprawnie (ogólnie, i tych najnowszych i tych sprzed 2-3 lat bo takich też ludzie używają jeszcze)?
Idąc Twoim tokiem myślenia, jak w przyszłości zrobisz stronę dla klienta to co mu powiesz jak zapyta, dlaczego na FF się wyświetla poprawnie a na IE już nie? Bo głównym założeniem była poprawna walidacja i to nie Twoja wina że IE tak wyświetla strony? Już nie wspomnę o jakości wizualnej takiej strony... Tak nawiasem, to też kiedyś byłem "początkujący" i wszystkim chciałem pokazać swoje wypociny, bez względu na to jak one wyglądały. Nie wiem czy Ty (użytkowniku) też taki jesteś, w sensie początkujący, ale nawet teraz, po 2 latach, jak coś zrobię, to nie jestem nigdy do końca pewny, czy to so zrobiłem jest dobrze zrobione. Zawsze mam przeświadczenie, że coś mogłem zrobić lepiej... A jeśli ktoś na forum daje Ci jakies uwagi i nie jest to napisane wyśmiewczym tonem a bardzo poważnie, to warto się do tych wskazówek dostosować. Pozdrawiam... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 19:10 |