![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pewien kod. Chodzi o to, że to jest taki jakby sklep. No i jak użytkownik ma jakiegoś warna (ostrzeżenie), to może sobie wykupić usunięcie X warnów. No ale ten kod mi nie działa, tzn. wszystko jest OK, ale po naciśnięciu "dalej" w formularzu, nic się nie zmienia w bazie. Nie updatuje mi ani warnów, ani portfela (bo jeśli coś kupimy, to powinno pobrać/odjąć środki z portfela). kod php:
i HTML: Co jest nie tak? Ten post edytował Mody23 21.10.2011, 23:40:43 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale spójrz w kod php. Jest zmienna $dalej.
Potem templatuje do widoku tę zmienną:
I to powinno działać. Chyba, że coś jest nie tak ze zmienną $dalej, ale według mnie, złe jest zapytanie, tylko nie wiem jak inaczej to zrobić. Dodam jeszcze, że cały formularzyk ładnie przechodzi w adres url: sklep.php?=wyslij, ale nie ma efektrów w bazie... EDIT: Zauważyłem jeszcze teraz, że jak dodałem do tego warunku:
takie coś: To od razu zwraca mi błąd, że ta zmienna jest pusta. A ja chcę żeby ten błąd mi zwracał dopiero jak w adresie URL mam sklep.php?=wyslij, a nie od razu po wejsciu na sklep.php. Czemu to nie uwzględnia tego, że na samym początku mam coś takiego:
W ogóle nie patrzy na to, jaki adres url jest, tylko od razu sypie błędami. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 16:28 |