![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale liczę, że tak. Chcę kupić skrypt ala demotywatory.pl. Wszedłem na Allegro, a tam najtaniej: http://www.lerto.pl/skrypt_demotywatory.html (strona produktu, bo na Allegro moze przejsc do archiwum). 50zł to nie za tanio? Demo niby działa. Na zlecenia.przez.net, na moją ofertę odpowiedziało masę osób, ale przekrój cenowy od 50zł do 1000zł. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie no, bez przesady, do końca tego wpisu na jego blogu nie dotarłem, gdzieś w połowie zamknąłem zakładkę ;P ale widzę nieźle. Ciekaw jestem jak wielu ludzi kupiło (zostało oszukanych) przez tego kolesia. Całość będzie się trzymać kupy, do czasu aż ktoś nie znajdzie ileś stron z tym jego skryptem i nie postanowi ich zwyczajnie rozwalić. To wszystko jest do czasu, aż się trafi ktoś, kto nie odpuści i nawet pojedzie osobiście gościa odwiedzić
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:36 |