![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale liczę, że tak. Chcę kupić skrypt ala demotywatory.pl. Wszedłem na Allegro, a tam najtaniej: http://www.lerto.pl/skrypt_demotywatory.html (strona produktu, bo na Allegro moze przejsc do archiwum). 50zł to nie za tanio? Demo niby działa. Na zlecenia.przez.net, na moją ofertę odpowiedziało masę osób, ale przekrój cenowy od 50zł do 1000zł. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat I jeżeli faktycznie pisał dla onetu (zgodnie z tym co napisał na swoim blogu) to szok, chociaż wydaje mi się że to taka sama ściema marketingowa jak "mój skrypt jest najlepszy". Nie ma się co rozwodzić nad tym dziełem - sam ton tego wpisu na blogu przypomina jak żywcem zerżnięty z różnego rodzaju "ofert" w postaci systemów na totka, pracy w domu za 5 tysi miesięcznie polegającej na wysyłaniu maili i innych tym podobnych bzdetów. IT to branża jak każda inna i w każdej branży są profesjonaliści tworzący solidne produkty za grube tysiące, oraz "profesjonaliści", którzy za "jedyne 49.90..." oferują wiadomo co. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:55 |